Even voorstellen…

Hallo ik ben Leonie (18) en al vroeg ontdekte ik mijn creatieve genen. Tekenen, kleuren en schilderen is voor mij een heerlijke besteding van mijn vrije tijd. Het voeldt goed als mensen mijn werk waarderen. Regelmatig word ik gevraagd om inspirerende workshops te geven in mijn LEONICE stijl.

In opdracht een creatief schilderij of geschenk voor iemand schilderen vind ik geweldig om te doen. Meestal heb ik hierin de volledige vrijheid, maar soms geven ze ook hun wensen door om het daarmee nog persoonlijker te maken.

Om mijn creative inspiraties te delen is de naam LEONICE bedacht. Deze website is gemaakt om het geheel kleurrijk samen te vatten. Met deze “merknaam” wil ik mijn herkenbaarheid en identiteit doorgeven. Deze site geeft een goed beeld van mijn werk en waar ik mee bezig ben.

Veel plezier met het bekijken van mijn creatieve inspiraties.

Leonie Kuiper

Leonice… hier wordt je vrolijk van!

Leonice staat voor het beschilderen met speciale technieken van potjes, vogelhuisjes, tapasschaaltjes en nog veel meer.

Twentse landdag

De Twentse Landdag is een driejaarlijks evenement dat plaatsvindt in het Ledeboerpark. Dit evenment laat de stadsbewoner het platteland ontmoeten. Daarbij worden kunst en cultuur gekoppeld aan de Twentse Landdag.

Leonice Workshops

Laat je gaan met de creatieve workshops onder begeleiding van Leonie Kuiper. Je komt een beetje in Mexicaanse sferen met deze workshop, erg vrolijk en altijd uniek.

Persoonlijke geschenken

Maak een origineel kunstwerkje en geef het een plaats in je eigen huis/tuin of geef het als een persoonlijk cadeau. Ik maak ook in opdracht een uniek geschenk. Bekijk mijn pagina producten en bestel online zonder levertijd.

Pompoendag ’t Höfke (Enschede)

Bij het Hofke in enschede zijn ieder jaar in de maand september prachtige pompoenen te bezichtigen en te kopen. Het is een prachtige locatie en bijzonder leuk om eens te bezoeken.

Uit in Enschede

Creatieve workshops en rondleidingen bij Tourist Info Enschede Shop (VVV)

Local Sunday Market (Hengelo)

De 7e editie voor het eerst in Hengelo, op een toplocatie; oude Creatieve Fabriek (Hazemeijer). Lekker eten, fijne deuntjes, goede sfeer en creatieve uitspattingen van meer dan 150 deelnemers.

de Inspiratie-hoeve

Ik heb stage gelopen bij Renate Haarman van de Inspiratie-Hoeve, de creatieve workshop boerderij van Twente. Een prachtige locatie in Boekelo. De locatie waar ik nu de Leonice workshop geef.

Bonhoeffer talenten prijs 2016

Van de drie locaties Bonhoeffer In de categorie Beeldende kunst” de eerste prijs behaald.

Dagblad Tubantia

36 schilderijtjes van 30 x 30 geschilderd in een korte tijd voor een goed doel. Deze 36 schilderijtjes zijn op een houten raamwerk geplaatst. De opbrengst ging naar een goed doel.

Contact informatie

Alle informatie vinden om met mij in contact te komen?
Zie uw interesse met belangstelling tegemoet.

Contact