Mooie lijst voor
grote schilderijen!

Heb je net als ik een passie voor schilderen. Ben je op zoek naar een bijzondere lijst om jouw schilderij net even iets persoonlijker te maken. Dan kan ik je daar mee helpen. De LEONICE lijst is een maatwerk lijst met een personal touch, of te wel een kleurrijk facetrandje. Je kan het iedere kleur geven waarvan jij vind dat het beste past bij jouw schilderij.

 

Fraaie en strakke vormgeving

Een lijst moet iets toevoegen aan het schilderij, maar mag nooit de aandacht opeisen. Met de LEONICE lijst is het gelukt om beiden elkaar te versterken. De neutrale strakke vorm en het in kleur geschilderde passe-partout, dagen je uit om in het beeld van de schilder te stappen.

Bijzonder ruimtelijk effect

Het schilderij zit opgesloten in een witte basis van 50mm, daarop zit een zwart dek profiel met 30mm oversteek. Wanneer dit aan de muur hangt geeft dit een ruimtelijk venster, met een mooi schaduw effect.

Degelijk en met de hand gemaakt

Jouw waardevolle kunstwerk wordt volledig ingesloten in de lijst. MDF is het basismateriaal voor de lijst. Het valt aan de voorzijde sluitend achter een schuin gefreesd facet, welke beschilderd wordt in een door u aangegeven kleur uit het schilderij. Alles is met de hand gemaakt en wordt in minimaal drie zijdeglans laklagen geschilderd.

Montage

Omdat het schilderij in de degelijke (zware) lijst zit opgesloten, wordt het geheel opgehangen met één gat van 10mm in de massieve MDF lijst. U hoeft dus alleen een enkele plug met schroef in de muur aan te brengen.

Maatwerk & afmetingen

De LEONICE lijsten worden altijd op maat gemaakt, individuele wensen zijn bespreekbaar. Heb je een mooie lijst nodig komt dan eens bij mij kijken. We laten alle details zien. Overtuig je zelf om voor een LEONICE maatwerk lijst te kiezen. Elke afmeting is mogelijk en de levertijd is ongeveer 2 weken.

Prijs op aanvraag

Het is moeilijk om aan maatwerk een met individuele wensen een prijs te geven. Toch hebben we een indicatie prijs vanaf 250 euro voor een lijst met een afmeting van 120 x 140cm. Bekijk het foto voorbeeld.

Hand gemaakt, het schilderij zit volledig bescherm binnen de lijst

Contact informatie

Heb je een mooi groot schilderij voor een LEONICE lijst,
ga naar mijn contact pagina en maak je wensen kenbaar of bel mij voor het maken van een afspraak.

Contact